mercoledì, giugno 28, 2006

Finalmente vado a Manarola!


Helligdag i Roma=fri frå DNIR=Manarola! (...fører til skulk på fredag...)

Reidn, Edo e Michele, l'anno 2003

7 commenti:

Anonimo ha detto...

hei vennen. saa flott at du koser deg i italia... og den iskremen saa jo ikke saerlig god ut nei.. hehe. har hatt med noen turer til dairy queen selv. hehe. her gaar det flott. jeg koser meg. har laget to nye laater som vi har spilt inn som ligger ute paa myspace. er saa goey atte. jeg kommer til aa dra paa turne en mnd i august sept med mark og bandet hans... blir goey, men hva jkeg gjoer foer det,, det er et spoersmaal... vel ville bare sjekke innom.. kos deg videre. klemklem.

Anonimo ha detto...

Ehila'!! quando arrivi?
come va a Roma?
scrivi qualcosa anche in italiano.. oltre ai titoli!!
un bacione

Anita ha detto...

Ciao Ingunn! Pròvde aa gaa inn aa hòyre dei nye laatane dine, men fekk ikkje dei opp, fordi denne maskina nok ikkje har innstallert eit eller anna... Skal sjekke naar eg kjem til Roma igjen, gler meg! Hòyres ut som du har det bra i uniten, glad for det! Bare bli der og kos deg masse!!! Ciao bella!

Anita ha detto...

Eri! Ti prometto che scriverò in italiano presto! Vorrei scrivere in italiano! A dopo!

Anita ha detto...

Vai vai, Merete!

Anonimo ha detto...

Hei sveis. Endelig er det litt fint vær her også. Har hatt besøk fra arendal og vi drar til oslo om en uke, og dereter til syden eller mer bestemt grimstad.Vi fikk oss trampoline her forige dagen. Da vi hadde besøk gikk jeg og alle ungene fortest mulig fra bordet for å hoppe.. Artig.Håper du fortsatt har det fantastisk. Gleder meg til å høre allllt når du kommer hjem goè du.

Anita ha detto...

Ciao bella, har det fantastisk, men tida går alt for fort!!! Var i Manarola i helga, du ser vel at det var bra! Unner dåke sommar og sol! *Har du hoppa frå brygga di???