Eit anna highlights fraa dei siste dagane i Roma er Obikà ("eccolo" paa napolitansk), den fòrste mozzarellabar i verda, med den mest fantastiske mozzarellaen, eg trudde ikkje mozzarella kunne smake saa mykje og SAA fantastisk!
Andre gode minner fraa Roma: frukost og lunch-caffè paa Bar Gianicolo, leiligheten i Via della stazione di St.Pietro med Astrid og Iselin (dei beste), Il boom, folka, kurset, yoghurtis og Solero, Fiat 500, sommarfest paa DNIR,Roma c'è, omveien heim om Peters kyrkja om natta, parma skinke, Rio Mare tonno...eg treng ikkje stoppe her...sjòlv om det er vanskeleg aa skrive om Roma no, det fòles saa lenge sida...og no er eg jo i Manarola! Skal skrive meir om Manarola seinare!
9 commenti:
Du ser så utrolig bra ut, Anita!!! Håper vi sees i Bergen i oktober!
m
CIAO ANITA! CHE BELLO, MI SEMBRA DI CAPIRE CHE SEI STATA BENISSIMO A ROMA! E ORA.... FINALMENTE LA TUA MANAROLA! DIVERTITI CI VEDIAMO A BERGEN, AL CORSO DI CONVERSAZIONE?
Ciao Marta! Magari vorrò frequentare tutti e due... Non ho parlato molto italiano...quasi niente a Roma, ma qui a Manarola un po meglio. Spero che tutto vada bene a Bergen! Ci vediamo
Eg prøver å skrive italienskoppgåve, men jammen går det treigt. Skulle gjerne vore i Italia eg også. Men må innrømme at Oslo er veldig bra for tida, det er ei god kjensle å kunne stå opp om morgonen utan at sveitten renn. Kos deg vidare, bella!
Anche io sono in Norvegia adesso...per il matrimonio di mio fratello. Domani, scirverò alla tesina italiana... Buona fortuna! P.S. Hai visto le foto quando balli, tu? Alla piazza di St. Maria in Trastevere! Brava Helga!
Ciao bella Mari! Er redd eg ikkje er her i oktober... Håper vi får tid til kaffe i Oslo når (viss) eg skal ha munnleg eksamen i september.
Veldig gjerne kaffe i Oslo, bare gi beskjed så snart du vet hvis/når, så setter jeg av tid!!
klem m
Har du krasjlanda heime i Bergen no? Antiklimaks? Kvar skal du i oktober da? Eg kjem heim i morgon!!! Onsdag altså..
CIAO E VIENI A TROVARMI SU BIRRAAROUNDTHEWORLD.SPLINDER.COM SONO AMICO DI VESLEMOY ;-)
Posta un commento